افسردگی, ریزش مو, کبد چرب

بیماری‌هایی که باعث ریزش مو میشوند + درمان

کبد چرب و ریزش مو

ریزش مو امری عادی است. موهای همه‌ی ما می‌ریزد! اما اگر تعداد موهای ریخته شده زیاد باشد، حق نگران شدن را به خودمان خواهیم داد. در این مقاله، شما را با بیماری هایی که باعث ریزش مو میشوند و به طور کلی، دلایل ریزی مو آشنا خواهیم کرد و راه حل درمان هر یک را به شما توضیح خواهیم داد. پس با پونیک دارو همراه باشید تا به بررسی دلایل ریزش مو بپردازیم.

خرید کپسول هیر ویتامین پونیک دارو، خرید هیر ویت، هیرویت، کپسول هیرویتامین، خرید مکمل تقویتی مو

در ناحیه سر یک انسان به طور متوسط یکصد هزار تار مو وجود دارد. هر مو به طور معمول هزار روز عمر می‌کند و بعد وارد مرحله استراحت شده و بعد از سه ماه می‌ریزد. در حالت نرمال موها حالت موزائیک دارند، یعنی وقتی که یک مو وارد مرحله ریزش می‌شود، موی کناری وارد مرحله رشد می‌شود.

در حالت عادی روزانه بین ۴۰ تا ۱۰۰ تار مو ریزش می‌کند. اما اگر تعداد موهای ریخته شده در روز به بیش از صد تار مو تبدیل شود، غیر طبیعی تلقی شده و بیمار احساس ریزش مو می‌کند. این نقطه، همان جایی است که باید به دنبال دلایل ریزش مو خود باشیم.

دلایل ریزش مو

دلایل متعددی برای ریزش مو وجود دارد. این دلایل در گروه‌هایی درونی و بیرونی دسته بندی می‌شوند. در ادامه به توضیح این گروه‌ها خواهیم پرداخت.

دلایل اصلی ریزش مو

دلایل درونی ریزش مو شامل:

  • ژنتیک
  • بیماری‌های خود ایمنی و افسردگی
  • کبد چرب
  • سرطان
  • مصرف دارو – عوارض دارویی
  • استرس
  • بالا رفتن سن
  • کمبود ویتامین‌های بدن (مانند بیوتین)

و دلایل بیرونی ریزش مو شامل:

  • تغذیه نامناسب
  • خواب ناکافی
  • شوره سر
  • خشکی یا چربی مو
  • عدم مراقبت صحیح از مو

هستند. طبیعتا تشخیص قطعی و دقیق دلیل ریزش مو شما پس از مراجعه به پزشک متخصص پوست و مو مشخص خواهد شد. اما ریزش مو در هر یک از این موارد، با علائم دیگری همراه خواهد بود. ما در ادامه به بررسی دقیق تر این موضوع خواهیم پرداخت. در نهایت، شما می‌توانید دلیل ریزش موهای خود را به صورتی حدودی تشخیص دهید و جهت درمان آن اقدام نمایید.

دلایل ریزش مو شدید – ژنتیک

به اطرافیان خود (و یا حتی خودتان) دقت کنید. آیا متوجه ارثی بودن ریزش مو می‌شوید؟ بسیاری از افراد، ریزش موهایشان را از پدر یا مادرشان به ارث بردند. در این گروه از افراد، فرزند هم مانند والدین، دچار ریزش مو خواهد شد. تاثیر ژنتیک روی ریزش مو آنقدر واضح و شدید است، که گاها حتی نواحی موهای ریخته شده نیز در والدین و فرزند یکسان است!

ریزش موی ارثی، ریزش موی ژنتیکی

این تاثیر را آلوپسی ژنتیکی یا ریزش مو طبقه‌بندی شده به صورت الگویی وراثتی می‌نامند. اگر سابقه آلوپسی در خانواده شما وجود داشته باشد، احتمال دارد که شما نیز به آلوپسی ژنتیکی مبتلا شده باشید.

بیماری هایی که منجر به ریزش مو می‌شوند

در بسیاری از مواقع، ریزش مو به دلیل بیماری اتفاق می‌افتد. این موضوع خصوصا در بیماری‌هایی که سیستم ایمنی بدن را درگیر می‌کنند (بیماری‌های خود ایمنی) شایع است. در ادامه، تعدادی از بیماری‌هایی که منجر به ریزش مو می‌شوند را معرفی خواهیم کرد.

بیماری هایی که منجر به ریزش مو میشوند | کدام مریضی ها باعث ریزش مو میشوند

ریزش مو به دلیل بیماری لوپوس

لوپوس یک بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی سلول‌های خود بدن را بیگانه تشخیص داده و به آنها حمله می‌کند. نتیجه طبیعی ابتلا به این عارضه، ریزش شدید مو است. دو الگوی ریزش مو در این بیماران وجود دارد.

  • در حالت اول، ابتلا به بیماری لوپوس سبب کاهش حجم مو‌ها و افزایش ریزش آن‌ها می‌شود.
  • در حالت دوم، استفاده از دارو‌های درمان بیماری لوپوس سبب افزایش ریزش مو خواهد شد.

اگر ریزش مو ناشی از خود بیماری باشد، غیرقابل بازگشت است. اما ریزش ناشی از دارو‌ها پس از اتمام دوره درمان قطع خواهد شد. مصرف داروهای تقویتی، مکمل و داشتن تغذیه مناسب به افزایش رشد مو پس از اتمام دوره درمان لوپوس کمک شایانی خواهد کرد.

ریزش مو در زنان به دلیل سندرم سوزش پوست سر (تریکودینیا)

تریکودینیا، نوعی بیماری است که در آن بیمار درد شدیدی را در ناحیه پوست سر خود احساس می‌کند. گاهی اوقات این درد با سوزش شدید همراه است. این درد با بستن، شانه کردن و حتی لمس کردن پوست سر هم تشدید می‌شود که باعث ریزش شدید مو هم در مردان و هم در زنان می‌شود. البته که نشانه‌های ریزش مو در این بیماری در زنان بسیار شدیدتر است.

ریزش مو در زنان به دلیل سندرم سوزش پوست سر

با توجه به تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۰۲، علت این بیماری می‌تواند استرس، افسردگی و ناراحتی باشد. متاسفانه درمان قطعی این بیماری تا کنون مشخص نشده است. اما مشاهده شده که برخی از بیماران با استفاده از قرص‌های ضد افسردگی (البته با مشورت پزشک متخصص) توانستند اثرات درد شدید، سوزش پوست سر و ریزش موی خود را بعد از چند هفته از بین ببرند.

دلایل ریزش مو ناگهانی در زنان: سندرم تخمدان پلی کیستیک

برخی بر این باورند که ریزش‌ مو نمی‌تواند ارتباطی با تنبلی تخمدان در بانوان داشته باشد. اما این باور اشتباه است. متخصصین می‌گویند بروز تنبلی تخمدان می‌تواند با علائم و عوارض متعددی همراه باشد که ریزش مو یکی از آن‌ها به شمار می‌رود.

ریزش موی ناشی از تنبلی تخمدان به دلیل افزایش هورمون مردانه معروف به آندروژن در بدن رخ می‌دهد. این آندروژن‌های اضافی باعث نازک شدن مو در پوست سر می‌شوند. این هورمون‌ها با تحریک رشد موهای ناحیه تناسلی و زیر بغل نقش کلیدی در بلوغ زنان دارند.

ریزش مو در زنان سندرم تخمدان پلی کیستیک

همچنین این هورمون‌ها در شدت و دفعات خونریزی قاعدگی تأثیرگذارند و بعدها به استروژن تبدیل می‌شوند. زمانی که تخمدان‌ها مبتلا به سندرم تنبلی تخمدان می‌شوند، مقدار زیادی کیست تولید می‌کنند، فولیکول‌های مو مسدود می‌شوند و درنتیجه چیزی به نام آلوپسی آندروژنیک یا AGA بروز می‌کند.

موهای آسیب‌دیده ازنظر قطر نازک‌تر، با طول کمتر و رنگ روشن‌تر دیده می‌شوند، تا زمانی که نهایتاً دیگر تولید نشوند و رشد نکنند. به این کاهش حجم مو با الگوی زنانه یا FPHL گفته می‌شود. نازک شدن و ریزش مو از قسمت تاج سر شروع می‌شود و سپس به‌تدریج گسترش می‌یابد، به‌طوری‌که بیشتر قسمت بالای سر را درگیر می‌کند و پوست سر نمایان می‌شود.

بدترین مرحله این نوع ریزش‌مو می‌تواند طاسی کامل سر باشد. به خصوص زنانی که در حال نزدیک شدن به دوره یائسگی هستند، اگر مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک باشند بیشتر در معرض خطر طاسی کامل سر قرار دارند.

خرید کپسول هیر ویتامین

۳,۵۰۰,۰۰۰ ریال
  • کپسول هیر ویتامین پونیک دارو
  • درمان ریزش مو، تقویت ریشه مو
  • بهبود تار موهای آسیب دیده شده
  • مناسب برای مصرف ۳۰ روز

مشکلات تیروئید و ریزش مو

اختلالات تیروئیدی زمانی رخ می‌دهند که سطح هورمون‌های تیروئیدی در خون بالاتر یا کمتر از حد طبیعی باشند. وقتی پایین‌تر از سطح طبیعی باشند، به آن کم کاری و وقتی بالاتر از سطح طبیعی باشند به آن پرکاری تیروئید گفته می‌شود.

مشکلات تیروئیدی در صورتی که شدید بوده و درمان نشوند، می‌توانند به یکی از دلایل ریزش مو تبدیل شوند؛ وقتی تعادل هورمون‌ها در بدن، به ویژه هورمون‌های تیروئیدی به هم می‌ریزد، رشد موها هم مختل می‌شود. موها می‌ریزند، بدون این که موی جدیدی جایگزین آن‌ها شود. از این رو موهای سر و ابرو به تدریج نازک می‌شوند.

مشکلات تیروئید و ریزش مو

برخی داروهای خاصی که برای درمان مشکلات تیروئیدی تجویز می‌شوند هم می‌توانند در مواردی باعث ریزش مو شوند؛ از جمله برخی داروهای آنتی‌تیروئید که در درمان پرکاری تیروئید استفاده می‌شوند.

فراموش نکنید که اختلالات تیروئیدی در مراحل اولیه اغلب منجر به ریزش مو نمی‌شوند. با این حال دریافت درمان مناسب می‌تواند به رشد بهتر موها کمک کند. برای دریافت بهترین نتیجه از درمان کمی زمان لازم است؛ زیرا مدتی طول می‌کشد تا داروها به حداکثر اثربخشی خود برسند.

دلایل ریزش مو در مردان: سفلیس

سفلیس یک بیماری سیستمی است که از باکتری ترپونما پالیدوم ناشی می‌شود. این بیماری بر اساس یافته‌های بالینی به چند مرحله تقسیم شده است که به درمان و پیگیری آن کمک می‌کند. ابتلای نهفته به این بیماری از طریق آزمایشات سرولوژیک شناسایی می‌شود.

سفلیس می‌تواند سیستم عصبی مرکزی را مبتلا کرده و به سفلیس عصبی (که می‌تواند در هر مرحله از سفلیس رخ دهد) منجر گردد. ریزش‌مو یکی از علائم بیماری سیفلیس است. این علامت در کنار سایر علائم در صورت درمان یا عدم درمان برطرف خواهند شد. با این حال، بدون درمان، فرد همچنان به سفلیس ابتلا خواهد داشت.

عفونت (HIV) و ریزش مو

ایدز نیز یکی دیگر از بیماری‌هایی است که ممکن است منجر به ریزش مو بیماران شود. بیماری ایدز یا HIV یک بیماری مزمن ویروسی است که سیستم ایمنی بدن بیمار را مورد حمله قرار داده و به آرامی از بین می‌برد. در نتیجه، بدن، دیگر مقاومتی در برابر ویروس‌ها، بیماری‌ها و آلودگی‌ها نخواهد داشت.

این بیماری سیستم ایمنی بدن را مورد حمله قرار می‌دهد و ممکن است در دوران بیماری، سطح هورمون‌های بیمار دچار تغییر شده و همین امر سبب کاهش موهایشان شود.

ابتلا به کووید ۱۹ (کرونا)

یکی از عوارض جانبی کووید ۱۹ (کرونا)، ریزش‌مو می‌باشد. با این حال، همانطور که نوع و علت پدید آمدن این ویروس مشخص نیست، دلیل بروز این عارضه نیز گمنام است. یکی از دلایل مطرح شده برای ریزش مو در کرونا، تأثیر مستقیم ویروس بر سلول‌های مویی است. برخی تحقیقات نشان داده‌اند که ویروس کرونا می‌تواند به سلول‌های مویی در پوست سر آسیب برساند و باعث آسیب دیدگی و ریزش مو شود.

ریزش مو به دلیل کرونا

دلایل دیگر برای ریزش مو در بیماران کووید ۱۹ شامل تأثیرات ناشی از عوارض دارویی، استرس ناشی از بیماری و تأثیرات بر روی سیستم ایمنی بدن است. برای مثال، برخی داروهایی که برای درمان کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرند، ممکن است عوارض جانبی شامل ریزش مو داشته باشند. همچنین، تأثیرات استرس و اضطراب ناشی از بیماری می‌تواند به ریزش مو منجر شود. برای مثال، تنش هورمونی در بدن که ناشی از استرس و اضطراب است، می‌تواند باعث تقویت فرآیند ریزش مو شود.

همان‌طور که گفته شد، دلایل ریزش مو در بیماران کووید-۱۹ ممکن است متنوع باشد و به همین دلیل، راهکارهای جلوگیری از ریزش مو نیز بسته به علت آن متفاوت است. با این حال، بهتر است از ویتامین های مخصوص ریزش مو برای رفع این مشکل استفاده کنید.

کبد چرب و ریزش مو

بیماری کبد چرب می‌تواند رشد مو را تحت تاثیر قرار دهد و باعث تشدید ریزش مو شود. هنگامی که عملکرد کبد با مشکل روبرو شود، می‌تواند بر سیستم‌های متابولیک از جمله هضم و جذب ویتامین‌های محلول در چربی تأثیر بگذارد. این امر بر روی سلامت مو نیز تأثیر می‌گذارد. زیرا هضم صحیح و جذب ویتامین‌ها برای رشد و چرخه مو بسیار مهم است.

کبد مسئول فیلتر کردن باکتری‌ها، گلبول‌های قرمز قدیمی و سموم (مانند الکل) از خون است. کبد همچنین محل بیوسنتز هورمون‌هایی مانند استروژن است. استروژن با رشد و ریزش مو مرتبط است وقتی که سطح استروژن کافی باشد زنان معمولا موهای پرپشتی دارند اما هنگامی که میزان استروژن در دوره‌هایی مانند بعد بارداری یا در حین یائسگی کاهش میابد تعداد موهای بیشتری وارد فاز استراحت می‌شوند، می‌ریزند و نازک می‌شوند.

ریزش مو در کبد چرب

اگر سم زدایی کبد، به دلیل عملکرد نامناسب بدن با اختلال مواجه شود، سموم در بدن تجمع پیدا می‌کنند. این سموم که بیشتر به شکل محلول چربی هستند در قسمت‌های چربی دار بدن تجمع میابند و از آنجایی که مغز و غدد درون ریز در اندام‌های چربی قرار گرفتند، منجر به بروز علائم اختلال عملکرد مغز و عدم تعادل هورمونی مانند ناباروری، درد سینه، اختلالات قاعدگی و یائسگی زودرس می‌شود.

در نهایت، در صورتی که به بیماری کبد چرب مبتلا هستید، بهتر است پیش از از دست دادن تمام موهای خود به فکر درمان کبد چرب خود باشید. مطالعه مقالات “گیاهان دارویی مفید برای کبد چرب“،”کبد چرب زنان“،”عوارض کبد چرب” و “بیماری های کبدی” و استفاده از محصول کپسول کورکومین به شما کمک خواهد کرد.

ریزش مو به دلیل سرطان

ریزش موها در سرطان مشکل اصلی و ناراحت کننده‌ی بسیاری از بیماران سرطانی است. افرادی که به سرطان مبتلا می‌شوند بعد از انجام شیمی درمانی دچار ریزش مو می‌شوند. در اصل ریزش‌مو در این بیماری به دلیل شروع روند درمان است نه ماهیت و اثرات جانبی خود مریضی.

ریزش مو در سرطان

فولیکول‌ها نقش گسترده‌ای در رشد و نمو موها دارند و از آنجا که داروهای شیمی درمانی از موادی تشکیل شده‌اند که فولیکول‌ها را از بین می‌برند، به همین علت است که شیمی درمانی رابطه مستقیمی با ریزش موهای بیماران دارد.

سلول‌های بنیادی موجود در فولیکول ها در اثر مصرف داروهای شیمی درمانی دچار اختلال در سیستم تقسیم سلولی می‌شوند. در نهایت به دلیل تقسیم نشدن این سلول‌ها، ریزش مو گریبان گیر فرد مبتلا به سرطان خواهد شد. اما نکته‌ی خوشحال کننده آنجاست که پس از اتمام دوره شیمی درمانی، امکان رشد مجدد مو با تقویت سیستم ایمنی بدن و حتی کاشت مو وجود دارد.

استرس یکی از دلایل ریزش مو در جوانی است

همه ما در دوران جوانی خود با عوامل استرس‌زای فراوانی مواجه خواهیم شد. دلشوره‌ی مدرسه، کنکور، دانشگاه، سربازی، پیدا کردن کار و… همه و همه نمونه‌هایی از استرس‌هایی هستند که در دوره‌ی نوجوانی و جوانی به ما تحمیل می‌شوند.

ریزش مو به دلیل استرس

خوب است بدانید که یکی از شایع ترین دلایل ریزش مو، همین استرس است. هنگامی که بدن با استرس مواجه می‌شود، سیستم عصبی را فعال می‌کند و به طور طبیعی به سمت یک وضعیت “مبارزه یا فرار” هدایت می‌شود.

در این وضعیت، بدن تمرکز خود را بر روی حفظ سلامتی و ایمنی عمده‌ترین اعضا و اندام‌ها مانند مغز، قلب و عضلات متمرکز می‌کند و عملکرد بخش‌های دیگری از بدن را کاهش می‌دهد. بخش‌هایی از جمله رشد مو.

علاوه بر این، استرس می‌تواند عوامل دیگری را نیز (که به ریزش مو مرتبط هستند) تحریک کند. به عنوان مثال، استرس عادات غذایی را تغییر می‌دهد، باعث اختلال در سیکل خواب و استراحت می‌شود و مشکلات هورمونی در بدن به وجود می‌آورد.

خرید کپسول هیر ویتامین

۳,۵۰۰,۰۰۰ ریال
  • کپسول هیر ویتامین پونیک دارو
  • درمان ریزش مو، تقویت ریشه مو
  • بهبود تار موهای آسیب دیده شده
  • مناسب برای مصرف ۳۰ روز

مصرف برخی داروها باعث ریزش مو می‌شود

مصرف برخی داروها می‌تواند به ریزش مو منجر شود. این داروها معمولا در گروه داروهای مربوط به مشکلات تیروئیدی، داروهای حاوی هورمون و داروهای ضد افسردگی قرار می‌گیرند. تعدادی از داروهایی که منجر به ریزش مو می‌شوند شامل موارد زیر است.

داروهایی که باعث ریزش مو می‌شوند | کدام داروها منجر به ریزش مو میشوند

  • داروهای شیمی درمانی مانند:
    • دوکسوروبیسین
    • دوسی تاکسل (یا داستاکسل)
    • پاکلیتاکسل
    • متوترکسات
  • داروهای ضد انعقاد خون مانند:
    • وارفارین
    • ریواروکسابان
    • آپیکسابان
  • داروهای ضد افسردگی مانند:
    • سرترولین
    • فلوئوکستین
  • داروهای ضدصرع مانند:
    • فنیتوئین
    • فنوباربیتال
  • داروهای ضد تیروئید مانند:
    • متیمازول
    • پروپیلتیوراسیل

این گروه از داروها در بسیاری از مواقع منجر به ریزش مو می‌شوند. اما این تاثیر صد درصدی نیست. به همین دلیل، نمی‌توان با قطعیت آن‌ها را از دلایل ریزش مو معرفی کرد. لذا بهتر است در صورت استفاده از این داروها، مشکل ریزش موی خود را به پزشکتان اطلاع دهید تا در صورت تایید ایشان، داروی شما را با نمونه بدون عوارض آن جایگزین کنند.

بالا رفتن سن و ریزش مو

پیری و کهولت سن با تغییراتی طبیعی در بدن همراه است که می‌تواند بر رشد و سلامت موها تاثیر داشته باشد. مثلا، زنان در دوران یائسگی با کاهش سطح هورمون‌های استروژن و پروژسترون روبرو خواهند شد. این موضوع، یکی از دلایل اصلی ریزش مو در زنان است.

علاوه بر این، در طول افزایش سن، پروتئین‌های مهم مو مانند کراتین نیز به طور طبیعی کاهش می‌یابند، که موجب ضعف و شکنندگی موها می‌شود. مهم است بدانید که ریزش مو در کهولت سن معمولا یک فرآیند طبیعی است و معمولا راهکاری برای آن وجود ندارد. با این حال، اگر ریزش مو به شدت اتفاق بیوفتد یا با علائم دیگری همراه باشد، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا علت آن را بررسی کند و راهنمایی درمانی مناسب را ارائه دهد.

عدم مراقبت صحیح از مو 

عدم مراقبت صحیح از مو می‌تواند به ریزش مو منجر شود یا ریزش مو را تشدید کند. در زیر به چند عامل عدم مراقبت صحیح از مو و تاثیر آنها بر ریزش مو اشاره کردیم.

عدم مراقبت صحیح از مو و ریزش مو

کشیده شدن موها

محکم بستن موها با کش یا کلیپس سر باعث کشییده شدن مو و آسیب دیدن پوست کف سر می‌شود. در نتیجه این رفتار، ریزش مو اتفاق خواهد افتاد. سعی کنید موهای خود را محکم نبندید و هر ۲ الی ۳ ساعت یک بار، موهایتان را کمی باز بگذارید.

استفاده نادرست از محصولات مو

استفاده از محصولات بی کیفیت و یا استفاده بیش از از مواد شیمیایی مانند اسپری‌ها، ژل‌ها یا رنگ‌های شیمیایی نامناسب می‌تواند به ریزش مو و خشک شدن موها منجر شود. سعی کنید داشتن یک روتین پوست و موی سالم را به یکی از قسمت‌های اصلی لایف استایل سالم خود تبدیل کنید.

شما می‌توانید از انواع ماسک مو خانگی برای حفظ لطافت و تقویت موهای خود استفاده کنید. این ماسک‌های فاقد مواد شیمیایی بدون هیچگونه آسیب به مو، به تقویت مو و رشد مجدد آن‌ها کمک خواهد کرد.

استفاده بیش از حد و نامناسب از ابزارهای حرارتی

استفاده بیش از حد از صاف‌کننده‌ها، بخاردهنده‌ها، اتو مو و سشوار با دمای بالا می‌تواند باعث آسیب رسیدن به موها شده و ریزش آنها را تشدید کند. بهتر است بیشتر از یکبار در هفته، موهای خود را با این تجهیزات و وسایل صاف نکنید.

ریزش مو به دلیل استفاده از اتو مو و سشوار

شستشوی مو با آب داغ

استفاده از آب داغ می‌تواند باعث خشک شدن غیرطبیعی موها شود. آب داغ رطوبت طبیعی را به طور غیرقابل بازگشتی از بین می‌برد و باعث خشکی و شکنندگی موها می‌شود. این رفتار نامناسب با موها همچنین پوست سر را تحریک می‌کند و باعث ایجاد التهاب و خارش می‌شود. این موضوع به مشکلاتی مانند خشکی پوست سر، شوره و تحریک فولیکول‌های مویی منجر خواهد شد.

جمع بندی نهایی

ما در این مقاله تهیه شده توسط پونیک دارو به بررسی دلایل ریزش مو و بیماری هایی که باعث ریزش مو می‌شوند پرداختیم. آموختیم که ریزش مو به دلایل مشکلات و بیماری‌های درونی مانند ژنتیک، استرس، بیماری‌های خود ایمنی، افسردگی و کبد چرب به وجود می‌آید. دلایل بیرونی ریزش مو هم شامل تغذیه نامناسب، خواب ناکافی و داشتن عادات ناصحیح مربوط به موها است.

شما می‌توانید با استفاده از داروی ریزش مو پونیک دارو که یکی از بهترین مکمل های درمان ریزش مو است به رفع آسیب‌های وارده به موهای خود بپردازید و رشد موهای خود را تا میزان زیادی برطرف کنید. همچنین، در صورت نیاز به مشاوره و صحیت با کارشناسان پونیک دارو، می‌توانید با شماره تلفن ۰۹۱۳۱۴۷۷۵۳۲ تماس حاصل نمایید.

پرسش‌های متداول در خصوص دلایل ریزش مو

  • من پس از ابتلا به کرونا درگیر ریزش مو شدم. آیا این موضوع طبیعی است؟ برای درمان این مشکل باید چه کار کنم؟
    • ✓ بله. بسیاری از افرادی که در دو سال اخیر با بیماری کرونا دست و پنجه نرم کردند درگیر ریزش مو شدند. شما می‌توانید با تقویت سیستم ایمنی بدن خود و داشتن تغذیه‌ای سالم و مغذی این مشکل را برطرف کنید.
  • چه داروهای خوراکی طبیعی برای درمان ریزش مو به من معرفی می‌کنید؟
  • آیا با مصرف هیر ویتامین، موهای ریخته شده من برمیگردند؟
    • ✓ هیر ویتامین علاوه بر توقف ریزش موهای قبلی، موهای ریخته شده را نیز (به مرور زمان) با موهایی جدید جایگزین می‌کند.
  • ایا سرطان کبد باعث ریزش مو می‌شود؟
    • ✓ مشکلات کبدی باعث ریزش مو می‌شوند. از طرفی، شیمی درمانی برای درمان سرطان هم باعث ریزش مو خواهند شد.
  • کدام سرطان باعث ریزش مو می‌شود؟
    • ✓ خود سرطان باعث ریزش مو نمی‌شود. بلکه شیمی درمانی است که باعث ریزش موها می‌شود.
  • آیا ایدز و هپاتیت باعث ریزش مو می‌شوند؟
    • ✓ بله. ابتلا به ویروس HIV باعث ریزش مو می‌شود.
  • چه بیماری‌هایی باعث ریزش مو میشود؟
    • ✓ بیماری های خود ایمنی، افسردگی، بیماری‌های کبد و HIV باعث ریزش مو می‌شوند.
  • آیا ریزش مو ربطی به کبد دارد؟ آیا کبد چرب باعث ریزش مو می‌شود؟
    • ✓ بله. وجود مشکل در کبد باعث ریزش مو خواهد شد.

4 دیدگاه در “بیماری‌هایی که باعث ریزش مو میشوند + درمان

  1. علی گفت:

    لعنت به کبد چرب که حتی مو هم نمیذاره برای آدم بمونه

  2. آرتین گفت:

    فلوکسیتین منو کچل کرد. نمیدونم چیکار کنم

    1. Ponikdetoxadmin گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله فلوکستین در دسته داروهای ضد افسردگی هست که باعث ریزش مو میشه
      حتما با پزشکتون صحبت کنید و این دارو رو تغییر بدید و همزمان باهاش مکمل تقویت مو هیر ویتامین بخورید

  3. کاشت مو گفت:

    بازم درمورد این موضع مطلب بزارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *