شاید شما هم پس از مشاهده جوشهای پوستی فراوان روی صورتتان و مراجعه به پزشک متخصص متوجه شدید که به بیماری کبد چرب مبتلا هستید! این موضوع اصلا چیز عجیبی نیست. چون یکی از عوارض کبد چرب، نمایان شدن جوشهای متعدد روی صورت و کمر است. به عبارتی کبد چرب و جوش صورت یا جوش کمر و کبد با هم ارتباط دارند! اما دلیل این موضوع چیست؟
اگر میخواهید پوست خوبی داشته باشید، باید این موضوع را با بهبود سلامت سیستم گوارش خود شروع کنید. زیرا سلامت دستگاه گوارش به طور مستقیمی بر روی چهره شما تأثیر میگذارد. در ادامه شما را با رابطه کبد چرب و جوشهای صورت و روشهای درمان آن آشنا میکنیم.
ارتباط کبد چرب و جوش صورت
یکی از علائم و عارضه های کبد چرب، جوش صورت است. این بیماری میتواند باعث بروز مشکلات پوستی متعدد و ریزش مو شود. انباشته شدن سموم در کبد میتواند خود را به صورت جوش صورت یا سایر بیماریهای پوستی نشان دهد.
از آنجایی که کبد یکی از مهمترین ارگانهای بدن برای حذف سموم است و پوست انسان، انعکاس دقیقی است از آنچه که در بدن او رخ میدهند؛ بنابراین، وقتی عملکرد کبد با مشکل مواجه میشود، علائم کبد چرب در صورت و سایر نقاط پوست نمایان میشوند.
نشانه های کبد چرب و جوش صورت
در بیماری کبد چرب، کبد قادر به عملکرد صحیح در برابر آلودگیهایی که به بدن وارد شده نیست. افزایش بیش از حد مواد سمی در بدن از جمله آلودگیهای محیطی، مواد غذایی التهابی یا الکل میتواند در نهایت منجر به بروز بیماریهای پوستی شود. چرا که وقتی کبد نمیتواند مواد سمی را تجزیه کند، بدن به دنبال راههای جایگزینی مثل تعریق برای بیرون ریختن آنها میگردد.
در نهایت، وقتی سموم بدن از منافذ پوستی خارج میشوند، باعث تحریک و التهاب پوست بدن میشوند. به همین دلیل است که جوشهای پوستی به یکی از نشانههای کبد چرب تبدیل شدهاند! در واقع بسیاری از پزشکان، پس از مشاهده جوشها به مشکلات کبدی شک میکنند!
از طرفی، همانطور که گوارش نامتعادل میتواند منجر به مشکلات پوستی شود، تجمع سموم در کبد نیز میتواند به عنوان نقص پوستی ظاهر شود. بنابراین میتوان دید که کبد چرب و جوش صورت چقدر میتواند مسئله مهمی باشد.
چرا کبد چرب باعث جوش زدن میشود؟
کبد فقط برای از بین بردن سموم نیست. بلکه عامل تجزیه چربی نیز میباشد. هنگامی که این ارگان کار اصلی خود را انجام ندهد، غدد تولید کننده چربی برای پوست نیز تمایل به ترشح چربی دارند. كبد تری گلیسیریدها و كلسترول را به به شکل تکههای پروتئینی بسته بندی میكند. یعنی چربی برای ذخیره سازی به بافت ارسال میشود. اگر این کار به خوبی انجام نشود، چربی میتواند در جریان خون گردش کند و در نهایت توسط غدد چربی مورد استفاده قرار گیرد.
هر چیزی که مینوشید، میخورید و حتی هوایی که تنفس میکنید را در نظر بگیرید. تمام سموم موجود در این موارد از طریق کبد فیلتر و دفع میشوند. و پوست شما بازتاب مستقیم آنچه در داخل بدن شما میگذرد میباشد.
این مقاله هم مطالعه کنید: درمان کبد چرب در خانه با ۱۰ روش تضمینی
علائم کبد چرب روی پوست
اگر چربی هایی که میخورید خیلی سالم نباشند، در جریان خون متراکم می شوند. کیفیت و مقدار چربیهای موجود در جریان خون روی مسدود شدن منافذ پوست تاثیر میگذارد. کبد چرب ممکن است علائم مختلفی روی پوست و مو ایجاد کند. برخی از علائم کبد چرب روی پوست و مو عبارتند از:
- پوست خشک و خارش پوستی: خشکی و خارش پوست به دلیل کبد چرب باشد. این علائم معمولاً در مناطق پوستی مانند دستگاه تناسلی، پوست سر و صورت، پاها و دستها رخ میدهند.
- آکنه و لکهای پوستی: کبد چرب ممکن است باعث رشد آکنه و لکهای پوستی شود. این علائم معمولاً در مناطق پوستی مانند صورت، پشت و ناحیه دهان رخ می دهد.
- موهای چرب و نازک: پوست سر یکی از نشانگرهای سلامتی موی شماست. کبد چرب ممکن است باعث شدید شدن چربی موها و همچنین نازک شدن آنها شود.
- کاهش رشد مو: کبد چرب ممکن است باعث کاهش رشد مو و حتی ریزش مو شود.
- پفی شدن صورت: در برخی از موارد، کبد چرب ممکن است باعث پفی شدن صورت شود. این مشکل معمولاً در نواحی چشم و دور چشمها رخ میدهد.
ظاهر جوشهای ناشی از چرب بودن کبد (عکس جوش های کبد چرب)
جوشهایی که به دلیل چرب شدن کبد به وجود میآیند معمولا روی کمر و سر شانهها ظاهر میشوند. هر چند که جوشهای موجود روی سایر قسمتهای بدن هم نمیتوانند بی ارتباط به چرب بودن کبد باشد.
جوشهایی که ناشی از چرب بودن کبد هستند، چند مشخصه یکسان دارند:
- سرخبودن جوشها (معمولا چرکی نیستند)
- خارش شدید پوست در محل جوش
- لکههای قهوهای روی پوست
- ایجاد تکههای پوست بسیار خشک
قائدتا بهترین روش برای درمان جوشهای ناشی از کبد چرب، درمان کبد چرب است. زیرا تا زمانی که عملکرد کبد صحیح نباشد، سموم موجود در بدن باعث به وجود آمدن جوشهای جدید خواهد شد. بدین ترتیب، سمزدایی از بدن میتواند به کبد و اندامهای دفعکنندهی بدن شما کمک کند تا پوستتان را تقویت کنید.
تفاوت جوش هورمونی و کبدی
یکی از سوالات متداول افراد از متخصصان پونیک دارو، این است که چگونه متوجه تفاوت بین جوش های هورمونی و جوش های کبدی بشویم؟ سوال بسیار خوبی است! آیا باید هر جوشی را به عنوان یکی از نشانههای کبد چرب در نظر بگیریم؟ یا به خیال اینکه این جوش به دلیل مشکلات هورمونی به وجود آمده است از پیگیری و درمان آن صرف نظر کنیم؟!
اولین و اصلیترین تفاوت جوش هورمونی و کبدی، در زمان بروز این جوشها هستند. جوشهای ناشی از اختلالات هورمونی، معمولا در دوران نوجوانی ظاهر میشوند. در حالی که نوجوانان کمتر به بیماری کبد چرب مبتلا میشوند. (توجه کنید که احتمال ابتلا به کبد چرب در نوجوانان کمتر است. اما هیچکس از ابتلا به این بیماری مصون نیست. کبد چرب کودکان یکی از نشانههای این مصون نبود است.)
جوشهای هورمونی زمانی ایجاد میشوند که تغییرات هورمونی باعث افزایش میزان چربی پوست شما میشود. این چربی تولید شده نهایتا با باکتریهای موجود روی سطح پوست ترکیب شده و منجر به بروز آکنه میشوند. اما جوش های کبدی، زمانی تشکیل میشوند که بدن تاب مقاومت در برابر سموم را نداشته و کبد قادر به تجزیه آنها نیست.
در نهایت، آخرین تفاوت جوش کبدی با جوش هورمونی، در محل تشکیل جوش است. این مورد اگرچه قابلیت اطمینان بالایی ندارد، اما در بعضی مواقع، جوش های هورمونی بیشتر در اطراف چانه و خط فک ظاهر میشوند. در حالی که جوشهای ناشی از کبد چرب اغلب روی پیشانی و پشت شانهها تشکیل میشوند.
سرطان کبد و جوش صورت
متاسفانه در بسیاری از موارد، بیماری کبد چرب توانسته است به شدیدترین شکل خود (سیروز کبدی و سرطان کبد) تبدیل شود. در حالتی که بیماری کبد چرب مدیریت و درمان نشود، و به بالاترین مرحله خود یعنی گرید ۴ برسد، احتمال ابتلا به سرطان کبد به شدت افزایش پیدا میکند.
در یکی از تحقیقات انجام شده روی علائم بیماری سرطان کبد، جوشهای شدید صورت و کمر به عنوان یکی از نشانهها و علائم این سرطان مورد تایید محققان قرار گرفت. به همین دلیل، پیگیری و درمان بیماری کبد چرب در مراحل ابتدایی، حائز اهمیت زیادی است.
گرمی کبد و جوش صورت
ما در مقالهای به طور مفصل به توضیح “تفاوت گبد چرب و کبد گرم” پرداختهایم. در بیماری کبد گرم نیز مانند کبد چرب، احتمال بروز نشانههای پوستی مانند جوش صورت وجود دارد. مصرف بیش از حد غذاهایی که طبع گرم دارند، باعث کاهش عملکرد کبد و به وجود آمدن اختلال در عملکرد آن میشود. در نهایت، جوشهای ناشی از گرمی کبد بر روی پوست صورت پدیدار شوند.
درمان جوش صورت ناشی از کبد چرب
برای درمان عوارض از کبد چرب، مثل جوش پشت کمر یا جوش صورت، بهترین راه این است که مشکلات کبدی را درمان و روند پاکسازی کبد را انجام دهید. برای رفع این مشکلات راههای مخلتفی وجود دارد. از جمله:
رعایت رژیم غذایی
غذاهای فرآوری شده موجب بدتر شدن کبد چرب میشوند. نانها، پاستا، پیتزا، سیبزمینی، آرد، برنج، نوشیدنیهای قندی و هر چیز دیگری که بیش از حد حاوی قند و شیرینکنندههای مصنوعی باشد.
برای بهبود بیماری کبد چرب خود، میتوانید لیستی از غذاهای مضر برای کبد چرب را تهیه کنید و لیست را به دیواری در آشپزخانه بچسبانید. با این کار، مدام به لیست غذاهای مضر برای کبد نگاه میکنید و بیشتر مراقب تغذیه خود خواهید بود.
ورزش و تحرک کافی
یکی دیگر از عواملی که بهشدت روی سبک زندگی و سلامتی فرد اثر دارد، تحرک کافی است. کاهش وزن میتواند به طور قابل توجهی شانس ابتلا به کبد چرب را کاهش دهد. در نهایت، این موضوع جوش کمر و کبد چرب را از بین خواهد برد.
مصرف آنتیاکسیدان
شما در حال مطالعه مقاله ارتباط کبد چرب و جوش صورت از پونیک دارو هستید. امیدواریم که این مقاله تا اینجا برای شما مفید بوده باشد.
آنتی اکسیدان از سلول در مقابل صدمات جلوگیری کند. این ترکیبات میتوانند طبیعی یا مصنوعی باشند. آنتی اکسیدانهای اصلی در مواد غذایی زیر وجود دارند:
- انواع کلم (کلم بروکلی، گل کلم و برگ کلم)، انواع میوه ها، سبزیجات نشاسته ای (ذرت، نخود فرنگی) تخم مرغ و سبزیجات برگ دار وجود دارد.
- تخم مرغ، مرغ، گوشت قرمز، حبوبات و ماهی.
- رنگدانههایی که باعث رنگ زرد، قرمز و نارنجی میوهها میشوند. مانند هویج، خربزه و سیب زمینی،زردچوبه، آناناس، انواع توت، زردآلو، گوجه فرنگی و هندوانه.
- آجیل، کره بادام زمینی، جوانه گندم، اسفناج، سویا، ماهی، آوکادو و روغن گیاهی.
مصرف فیبر
مصرف فیبر کافی میتواند سلامت کبد را تامین و به مدیریت وزن و حتی خارج کردن سموم از بدن کمک کند. به همین دلیل، رژیم غنی فرد مبتلا به کبد چرب باید سرشار از میوه و سبزیجات باشد. هم میوه و هم سبزیجات حاوی مقادیر زیادی فیبر هستند. اما از قند موجود در میوه ها هم غافل نشوید و نهایتا ۲ الی ۳ واحد میوه در روز مصرف کنید. در نهایت، مصرف فیبر و غذاهای کم چرب جوش صورت کبد چرب را از بین خواهد برد.
رعایت نکات بهداشتی پوستی برای درمان جوش صورت کبد چرب
رعایت نکات بهداشتی پوستی میتواند به بهبود و حفظ سلامت پوست کمک کند. داشتن یک روتین پوستی مرتب به درمان جوش ناشی از کبد چرب کمک میکند. برخی از نکات بهداشتی پوستی عبارتند از:
- استفاده از محصولات آرایشی بهداشتی مناسب: در صورتی که به بیماری کبد چرب مبتلا باشید، طبیعتا پوست چرب تر و حساس تری خواهید داشت. به همین دلیل باید در انتخاب لوازم آرایشی بهداشتی خود دقت بیشتری به عمل آورید. استفاده از محصولات شستشو، تمیز کننده، مرطوب کننده، ضد آفتاب و ضد چروک مناسب برای نوع پوست خود میتواند به حفظ سلامت پوست کمک کند.
- شستشوی منظم: شستشوی منظم پوست با استفاده از محصولات مناسب میتواند به درمان جوش صورت ناشی از کبد چرب کمک کند.
- استفاده از لوازم شخصی شخصی: برای بازیابی سلامت پوست خود، بهتر از ملافهها و رویه بالش خود را مرتبا تعویض کنید تا از سرایت جوشها به سایر نقاط بدن جلوگیری کنید.
- انجام تمرین: ورزش و تمرین میتواند باعث افزایش رفتار خونی و تغذیه پوست شود و به پاکسازی سموم بدن برای درمان کبد چرب و پاکسازی پوست شما کمک کند.
- مصرف آب: مصرف آب کافی میتواند به پوست شما کمک کند تا با شادابی و نرمی خود همراه باشد و از خشک شدن پوست جلوگیری کند.
درمان جوش صورت کبد چرب با کورکومین پونیک دارو
یکی از موثرترین روشهای تسریع کننده در درمان کبد چرب، استفاده از مکملهای طبیعی است. یکی از مکملهای شناخته شده برای تنظیم آنزیمهای کبدی و رفع مشکلات کبد، کپسول کورکومین است.
کورکومین، ریشه تقویت شده و عصاره گیری شده گیاه زردچوبه است که شرکت پونیک دارو با فرایند فرمولاسیون ویژه و ترکیب آن با سایر مواد طبیعی و معدنی، برای رفع و درمان جوش های کبد چرب به شما پیشنهاد میکند.
کورکومین خواص و ویژگیهای بسیار زیادی دارد. در این زمینه مطالعات و پژوهشهای بسیار زیادی انجام گرفته است که خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی این ماده را مورد تایید قرار داده و یا خاصیتهای ضد فیبروتیکی و ضد چربی آن را تایید نموده است.
یکی از مهمترین خواص کورکومین، خاصیت ضد التهابی آن است. به دلیل برخورداری از این ویژگی، کورکومین میتواند تاثیر شگفت انگیزی در درمان کبد چرب داشته باشد. به همین دلیل بسیاری از متخصصان داخلی، کپسول کورکومین را برای تنظیم آنزیمهای کبدی و کاهش التهاب کبد برای بیماران خود تجویز میکنند.
مطالعات ما نشان میدهد که مصرف روزانه دو عدد کپسول کورکومین پونیک دارو میتواند در مدیریت و کمک به پایین اوردن گرید کبد چرب غیر الکلی (NAFLD: Non-alcoholic fatty liver disease) بسیار موثر باشد.
نکته خاصی که باید به آن توجه داشته باشید این است که شما میتوانید تنها ۹ درصد کورکومین فعال را در گیاه زردچوبه مشاهده نمایید. در صورتی که متخصصان پونیک دارو با فرآیندهای عصارهگیری و با استفاده از فرمولاسیون ویژه، توانستهاند این میزان را به بیش از ۱۰ برابر افزایش دهند.
استفاده از ماسک عسل برای درمان جوش صورت کبد چرب
عسل یک مادهی غذایی مغذی، سالم و بسیار خوشمزه است که در آبرسانی پوست و درمان جوش صورت عالی عمل میکند. شما میتوانید از ماسک صورت عسل برای درمان جوشهای ناشی از بیماری کبد چرب استفاده کنید. پیشنهاد ما، استفاده از ماسک خانگی عسل و سیب است. سیب هم مانند عسل خواص زیادی (به خصوص برای پوست) دارد. تفالههای سیب برای پاکسازی پوست صورت بهعنوان یک اسکراب ملایم عمل میکند.
به همین منظور قصد داریم از ترکیب سیب و عسل در ماسک خود استفاده کنیم. سیب و عسل منافذ پوست را تمیز میکنند و جوش های کبد چرب را تسکین میدهد. پس اگر شما به دنبال بهترین ماسک خانگی برای درمان جوشهای کبد چرب خود هستید. پیشنهاد میکنیم این ماسک را آماده و از آن استفاده کنید.
مواد لازم:
- یک عدد سیب
- ۳ قاشق غذاخوری عسل
- آب ولرم
مراحل آمادهسازی:
- ابتدا هستههای سیب را خارج کرده و آن را به شکل پوره در بیاورید (با استفاده از رنده ریز، مخلوط کن یا غذاساز)
- به سیب له شده، ۳ قاشق غذاخوری عسل و آب ولرم اضافه کنید. و مواد را با هم ترکیب کنید تا یک دست شود.
- ماسکتان آماده است. آن را روی صورتتان بمالید و ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس صورتتان را با آب ولرم (مایل به خنک) بشویید.
با استفاده از این ماسک به مدت یک بار در روز و ۲ هفته میتوانید جوش های کبد چرب خود را از بین ببرید.
جمع بندی نهایی
ما در این مقاله پونیک دارو به بررسی جوش های کبد چرب پرداختیم. آموختیم که جوشها و سایر التهابات پوستی میتوانند یکی از نشانههای بروز مشکل و اختلال در کبد باشند. اگر چه رعایت نکات بهداشتی و دارا بودن یک روتین پوستی به رفع این جوشها کمک میکند، اما فراموش نکنید که تا زمانی که اصل بیماری کبد چرب شما درمان نشود، امکان تشکیل مجدد جوشهای صورت وجود دارد.
رعایت رژیم غذایی مناسب و کم چرب، ورزش کردن و استفاده از مکملهای کمکی مانند کپسول کورکومین به شما کمک میکند تا سریع تر از شر این بیماری خطرناک راحت شوید. در صورت نیاز به دریافت مشاوره و یا تهیه کپسول کورکومین به صورت عمده (داروخانه و عطاری) با شماره تلفن ۰۹۱۳۱۴۷۷۵۳۲ تماس حاصل نمایید.
سوالات متداول در خصوص کبد چرب و جوش صورت
علائم کبد چرب روی پوست و مو چیست؟
خارش پوست , ریزش مو , قرمزی کف دست , رنگ پریدگی پوست , آکنه.
بهترین درمان برای جوش کبدی چیست؟
رعایت رژیم غذایی , ورزش و تحرک کافی, مصرف فیبر, مصرف آنتیاکسیدان.
من خیلی جوش میزنم و پوستم میخاره دکتر برام آزمایش کبد چرب نوشته ولی خیلی لاغرم ممکنه کبدم چرب باشه
علی عزیز سلام.
بله. کبد چرب صرفا در افراد چاق به وجود نمیاد. بلکه خیلی از افراد ممکنه بدون داشتن اضافه وزن درگیر این بیماری باشند. حتما آزمایش آنزیم های کبدی و سونوگرافی رو انجام بدید که از سلامتیتون مطمئن بشید
منم روی کمرم پر از جوش شده. البته سیگار هم استفاده میکنم احتمال زیاد کبدم چربه
حتما آزمایش بدید و با پزشک متخصص در مورد مشکلتون صحبت کنید
سلام من صورتم پر از جوش و لک شده و به بازوهام هم جوش میزنه رفتم سونوگرافی گفت کبدت ۱ گرید چربه ممکنه به خاطر کبدم باشه؟ و چیکار کنم خوب بشه
سلام. اگر سونوگرافی تشخیص کبد چرب داده جوش هاتون هم به همون دلیله خصوصا اینکه میگید روی بازوهاتون هم جوش زده
سلام من هم روی صورتم جوش زیاد میزنم نمیدونم کبدم چرب هس یان
چجوری کاری کنم جوش نزنم؟
سلام وقت بخیر
تشخیص این موضوع بر عهده پزشک هست و امکان تشخیص از راه دور و به این شکل امکان پذیر نیست
سلام صورت من خیلی جوش میزنه و لک هم شده میشه کمکم کنید یک راه حل نشونم بدین زود خوب شوم از شر همه شون خلاص بشم
سلام. اول باید دلیل جوش زدناتون رو بررسی کنید تا بتونید درمان متناسب با علت رو انجام بدید.
سلام درود من سنم حداقل بیست هفت است تقریبا از شانزده سالگی صورتم جوش میزنه دلیلش هورمونی هست یا کبد چرب همه موارد از تغذیه تا نگهداری پوست کرم و غذا ها و ورزش هم انجام دادم ولی بازم جوش میزنه صورتم
سلام وقت شما بخیر
بهتره آزمایش خون بدید و سطح آنزیمهای کبدیتون رو بررسی کنید که اگر مشکل از کبد بود، نسبت به درمان اقدام کنید.
در غیر این صورت، آزمایش هورمون و مراجعه به پزشک متخصص پوست رو به شما پیشنهاد میکنیم.
سلام
من پارسال رژیم کتوژنیک گرفتم و مصرف بی رویه بادوم هندی، پسته، اب قلم، پنیر پیتزا و چیرای چرب ظرف یک هفته پوستم رو نابود کرد و قشنگ ور اومد پوستم جای سالم تو صورتم نموند، پس از بهبود اون پیک جوش زدن،دیگه یکساله هیچ وقت پوست سالمی پیدا نکردم، به دنبال درمانش با انتی بیوتیک ، داکسی سایکلن رفتم ولی جواب نداد،جوش سرشانه کمر از گردن تا پایین بازو گردن کلافه شدم دیگه
توصیه میکنم رژیم غیراصولی نگیرید،چه کنم بنظرتون؟
سلام وقت شما بخیر
اگر یک سال از زمان رژیمتون میگذره، حتی اگر کبدتون هم آسیب دیده باشه باید تا الان بهبود پیدا کرده باشید. اما از اون جایی که به داروهای پوستی مثل داکسی ساکلین جواب ندادید، این بار به یک متخصص داخلی مراجعه کنید و آزمایش خون بدید تا علت بررسی بشه
سلام .۲ ماهی هست خارش شدید بدن دارم .بعد از مراجعه به متخصص برام آزمایش خون نوشتن ولی داخل آزمایش فقط خونم غلیظ بود و دکتر قرص آ.اس تجویز کردن با قرص سیتریزن که با خوردن قرص خوب میشم ولی مجدد بعد از یک روز حالم بد میشه .دکتر اصلا سونوگرافی برای من ننوشتن.ولی چندسال پیش سونوگرافی انجام داده بودم و گریدم دو بود ولی دنبال درمان نرفتم . آیا علائم بیماری کبد چرب فقط با آزمایش مشخص میشود یا حتما باید سونوگرافی انجام بشه؟ آیا امکان داره من هنوز کبدم چرب باشه و علائم خارش هم مال کبدم هست؟ ابروهامم مدت دوسالی هست داخلش حالت پوسته میشه و مجبور میشم بخاطر خارش زیاد بکنمشون که ابروهامم ریخته .مصرف سیگار هم دارم که تقریبا زیاده
سلام دوست عزیز وقت شما بخیر
تشخیص کبد چرب از طریق آزمایش خون و بررسی آزمایش های کبدی هم انجام میشه. ممکنه پزشک برای شما ازمایش آنزیم های کبدی رو ننوشته باشه، یا شاید توی این آزمایش چیز خاصی ندیده باشه
به هر حال، اگر یک زمانی کبد چرب داشتید و هیچ کاری برای درمانش انجام ندادید، حتما مجددا سونوگرافی کنید و وضعیت کبد رو بررسی کنید تا بهترین روش درمان براتون در نظر گرفته بشه
سلام وقتی شما بخیر
من ۱۸سالمه و خیلی پوستم چربه وصورتم همش پر از جوش شوده هر روز یکی دوتا اضافه میشه و جاش، هم سیاه میشه یک بار داکتر پوست هم رفتم هیچی نگفت فقط سه پاکت قرس داد و یه کرم یه دونه صابون انهاره هم استفاده کردم خوب نشود که هیچ بد تر شوده باید چی کار کنم
سلام وقت شما هم بخیر
دوست عزیز جوش زدن در سن ۱۸ سالگی کاملا طبیعیه. بهتره یک مدت روتین پوستی خودتون رو رعایت کنید و از خوردن غذاهای چرب و فست فود ها بپرهیزید. در نهایت، اگر بهبود پیدا نکردید، به متخصص داخلی مراجعه کنید.
سلام من ۱۹ سالمه
و دو سه سالی هست که صورتم با خوردن کوچیک ترین شیرینی جوش میزنه و چند وفت پیش متوجه شدم که کبد چرب دارم از طب سنتی هم واسه پاکسازی کبدم کمک گرفتم از اول بهتر شده اما باز هم جوش های کوچیکی میزنم بنظرتون این کپسولی که معرفی کردید رو استفاده کنم ؟ ضرری نداره؟
سلام وقت شما بخیر
کپسول ما کاملا دارویی و گیاهیه وهیچ عوارضی برای شما نداره. اگر هنوز کبدتون چربه، روزی ۲ عدد کپسول کورکومین مصرف کنید و بعد از یک ماه آزمایش خون بدید و سطح آنزیم های کبدیتون رو اندازه گیری کنید. خودتون متوجه تفاوت شدید و بهبود حالتون میشید
سلام من کبدم چربه چون پوست پاهام خشکه میخاره
و صورتم جوش میزنه
میترسم برم دکتر بهم قرص بده باعث ریزش موهام بشه
میخاستم بدونم این قرص شما باعث ریزش مو میشه عوارض دارع؟
سلام و درود
درمان کبد چرب باید در اولویت شما باشد. چرا که کبد چرب نسبت به ریزش مو مشکل بسیار بزرگ تر و خطرناک تری است.
علاوه بر این، خودِ بیماری کبد چرب است که باعث ریزش مو میشود؛ نه داروهای آن
و در آخر، مکمل هیر ویتامین پونیک دارو بر پایه محصولات طبیعی است و هیچگونه عوارضی برای فرد ایجاد نمیکند
سلام وقت بخیر
من سونوگرافی انجام دادم و گفتن ک کبدم چرب نیس
اما صورت و سر شونه هام جوش میزنه و البته بعضی از جوش ها از بلوغ جاشون مونده
ممکنه از چیز دگ باشه؟
سلام. بله جوش زدن میتونه دلایل خیلی زیادی داشته باشه. بهتره که با یک متخصص پوست در این زمینه مشورت کنید
من صورتم چند روزی میشه یهویی قرمز شده وجوش زده قبلا هم چند سال قبل اینجور شده بود ولی با چندتا شربت گیاهی تصفیه خون درشت شد الان دوباره اونجوری شدم در ضمن پوست صورتم هم چرب هست